Πληροφορίες για την Ένωση

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση για Συνέντευξη Τύπου ΕΝΑΠ



Με την παρουσίαση στοιχείων του σχεδίου του νέου βαθμολογίου – μισθολογίου επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι όσων πίστευαν και ήλπιζαν στην δημιουργία ενός αξιοκρατικού, σύγχρονου και ρεαλιστικού συστήματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο ελληνικό δημόσιο. Ο απόλυτα εξουσιαστικός ρόλος που επιφυλάσσεται σε συγκεκριμένα κέντρα με τη μάσκα της αξιολόγησης «ελληνικού τύπου», δημιουργεί ένα εσωστρεφές, γραφειοκρατικό, ανορθολογικό, και κυρίως αναξιοκρατικό μοντέλο διοίκησης που θα επιβαρύνει την κατάσταση με σοβαρότατες επιπτώσεις σε επίπεδο υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες της χώρας.
Με το προτεινόμενο σχέδιο, κάθε άλλο παρά απαλλασσόμαστε από την κομματοκρατία στο Κράτος. Παρά το ότι η Ελλάδα έφτασε στην κρισιμότερη στιγμή της νεότερης ιστορίας της δεν φαίνεται να αλλάζουμε, άρα βουλιάζουμε..
Η Ένωση Αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης σας καλεί σε συνέντευξη τύπου, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011, στις 12.00 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, για να σας παρουσιάσει τις θέσεις της, με συγκεκριμένα στοιχεία, πάνω στα εμφανή και μη σημεία του προτεινόμενου σχεδίου, καθώς και για μια ουσιαστική συζήτηση πάνω σε όλα τα κρίσιμα θέματα για τη Δημόσια Διοίκηση.
Στην συνέντευξη τύπου έχει προσκληθεί να εκπροσωπηθεί η ΑΔΕΔΥ.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΣΔΔ & ΕΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου