Πληροφορίες για την Ένωση

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Υπενθύμιση της Παράστασης Διαμαρτυρίας μπροστά στη Βουλή

Αγαπητοί συνάδελφοι,
σήμερα, 11/10, 14:30, όπως έχουμε ήδη αναγγείλει, θα συγκεντρωθούμε έξω από τη Βουλή προκειμένου να καταδείξουμε την σφοδρή αντίθεσή μας στο περιεχόμενο του νομοσχεδίου για το μισθολόγιο - βαθμολόγιο.
Η εκδήλωση απευθύνεται όχι μόνο σε αποφοίτους αλλά και σε όσα στελέχη του Δημοσίου αισθάνονται ότι αντιμετωπίζουν την ίδια επίθεση κατά της αξιοκρατίας και του μέλλοντος της Διοίκησης. Έχουμε λάβει δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης και συμπαράταξης.

Στόχος είναι να δοθεί το μήνυμα της αξιοκρατίας και του ορθολογισμού έναντι της κομματοκρατίας και της προχειρότητας, στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν το νομοσχέδιο αυτό, σε δημοσιογράφους, εικονολήπτες και περαστικούς από το σημείο αυτό.

Ο χώρος συγκέντρωσης είναι γύρω από την πρώτη στάση του τρόλεϋ στη Β.Σοφίας, δίπλα στον Εθνικό Κήπο από όπου βαθμιαία θα αναπτυχθούμε προς την είσοδο της Βουλής.

Το ΔΣ έχει μεριμνήσει για το απαραίτητο υλικό (πανώ κλπ) και για την επικοινωνία με τα μμε.

Λόγω του ειρηνικού χαρακτήρα της εκδήλωσης δεν αναμένουμε αντίδραση από την αστυνομία. Σε περίπτωση που υπάρξει θα ανασυνταχθούμε στον Εθνικό Κήπο και ενδεχομένως θα μεταφέρουμε την διαμαρτυρία μας σε άλλο πρόσφορο κοντινό σημείο.

Σας περιμένουμε όλους συντεταγμένους και με αγωνιστική διάθεση!
Το ΔΣ της Ένωσης Αποφοίτων ΕΣΔΔ-ΕΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου